Vinduespudsning / Vinduespolering

Rene vinduer

Hos ec-service, er vi ikke tolerante over for sløseri og ufærdigt arbejde! Derfor tilbyder vi, at polere dine vinduer, da vi ikke bryder og om at forlade en kunde, med mindre denne forlades med en følelse at, at arbejdet er gjort til perfektion.

Opnå et skinnende helhedsindtryk

Det synes at være øjeblikkeligt blikfang, når et klart vindue brydes af fedtede fingre eller snavs. Uden at have nogen rigtig tilstedeværende effekt for ejeren eller forbrugeren, synes et upoleret vindue at kræve uønsket opmærksomhed for enhver udefrakommende. Hos ec-service bryder vi os ikke om snavsede vinduer eller de følgevirkninger disse får for dig, og har derfor udarbejdet et medarbejderhold, hvis kompetence er upåklageligt inden for polering og rengøring af dine vinduer, og som øjeblikkeligt kan hjælpe dig med at få styr på netop din situation til konkurrencedygtige priser. Disse medarbejdere er uddannede i at få din ejendom tilbage i topform, og sørger samtidigt for, at der med rene linjer dannes et ”skinnende” helhedsbillede af såvel din ejendom som af din person, da renlige omgivelser også er en afgørende indikator i personkarakteristikken.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.