Trapperengøring

Vi gør et godt indtryk

Det er en generel opfattelse, at førstehåndsindtrykket er altafgørende i ethvert personligt møde. Om dette er i privaten eller på arbejdet er ligestillet afgørende, da det gode førstehåndsindtryk både i forretnings- og privatrelation ofte ligger til grund for den centrale personvurdering. For dette indtryk inkluderes ikke kun det personlige indtryk, men måske endnu mere afgørende, forholdet til renlighed. Hos ec-service lægger vi derfor stor vægt på at give din personkarakteristik det bedst mulige udgangspunkt, til fordel i enhver situation

Få hjælp af en fagmand

Det kan generelt være forglemmeligt, at inkludere rengøring af trappeopgangen i dagligdagens ukontrollerbare strabadser. Men ikke desto mindre er en ren trappeopgang klart afgørende for hvilket indtryk dine gæster får af dig som person, da renlighed og generel forståelse for orden har stor betydning for en hver personkarakteristik og kvalitetsvurdering i den personlige gensidige forståelse af hinanden. Selvom en beskidt trappeopgang kan synes uskyldig og ligegyldig, kan det derfor ofte betale sig at søge professionelle fagfolk til at klare opgaven, hvilket sikre dig den optimale renlighed og alene stiller det personlige møde med et godt udgangspunkt. Alt dette tilbydes til høj kvalitet og konkurrencedygtige priser hos ec-service, hvis medarbejdere er imødekommende, fleksible og yderst kompetente. Med den rigtige uddannelse har disse medarbejdere den mest effektive forståelse for faget, samt en ubestridelig klar indforståelse med, at deres arbejde er super vigtigt for netop din karakter, markedets.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.