Servicevagt / Vagtordning

Hvad betyder Vagtordning/Servicevagt?

Den traditionelle forståelse af en vagtordning ligger i, at man som forbruger akut kan kontakte den pågældende virksomhed på alle tider af døgnet, uafhængig af de normale arbejdstimer. Men hos ec-service indebærer denne ordning meget mere. For ud over at kunne komme i kontakt med en af virksomhedens kompetente medarbejdere døgnet rundt, tilbyder ec-service tillige, at kunne stille personale til rådighed, hvis brug er herfor. Med andre ord, kan man altså som festarrangør eller lignende, bestille rengøringspersonale til at administrere og vedligeholde lokaler, toiletter ol. i forbindelse med afholdelse af større såvel som mindre arrangementer.

Hvor lang tid dækker en typisk aftale?

Der er ingen egentlig standardprocedure i forbindelse med bestilling at vagtordning, da ec-service både tilbyder fleksibilitet samt fast samarbejde. Ofte bestilles en vagtordning efter aftale, men skulle der ligge behov herfor, er det også muligt at lave en længere varig kontrakt.

Hvorfor skal du vælge ec-service?

Hos ec-service er vi med vores vagt-/serviceordning særligt gode til at hjælpe netop dig, da vi til enhver til kan imødekomme din anmodning, lige gyldig hvor mange rengøringsfolk du måtte have behov for.

Personalet bag ec-service er yderst kompetente inden for deres fag. Både uddannelsesmæssigt og i henhold til erfaring inden for rengøringsbranchen, indikeres det klart, at en medarbejder hos ec-service er en mester i sit fag. Derudover tilbyder ec-service, at enhver medarbejder, som sendes på vagtordning kan både tale og skrive dansk på topniveau, samt fremvise ren straffeattest.

Hvad koster en vagtordning/servicevagt?

Prisen for bestilling af en vagtordning afhænger af flere forskellige parametre, og må derfor fastsættes ud fra en konkret vurdering af den pågældende situation. Ring og få et tilbud.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.