Kontorrengøring

Ren arbejdsplads

Kontorrengøring er et vigtigt element for medarbejderne som sidder på deres pladser i flere timer om dagen. Bakterier spreder sig utrolig hurtigt, og hvis ikke kontorrengøringen bliver udført ordentligt kan det meget let koste jer sygdom og fravær på arbejdspladsen! Det er altafgørende at klimaet og miljøet er rent og ryddet for at den enkelte medarbejder kan styrke fremtiden for jeres virksomhed.

Ec service har en bred vifte af viden og masser af erfaring indenfor kontorrengøring.  Dette resulterer i at vi altid udfører en yderst tilfredsstillende kontorrengøring med de helt rigtige midler. Vores personale er uddannede og erfarne. Vi er et tætknyttet hold som er meget fleksible. Vi arbejder derfor omhyggeligt og effektivt når det gælder kontorrengøring.

Vi tilbyder kontorrengøring til en billig og overskuelig pris på hele sjælland.

Det eneste vi har brug for, er en detaljeret arbejdsopgave. Herefter skal i bare læne jer tilbage og overlade resten til os!

Tillid

Når i på et tidspunkt føler at der også er behov for andre services, såsom vinduespolering, trappevask eller andet, så behøver i ikke at gøre andet end at kontakte inspektøren tilknyttet jeres virksomhed. Inspektøren som vi tilbyder jer gratis bliver en del af korpset, og sørger for at opgaverne og ekstra opgaverne bliver udført ordentligt og rettidigt.

For os omhandler kontorrengøring ikke kun at efterlade stedet skinnende pænt. Vi er sociale mennesker og elsker en god og gensidig kommunikation med kunden. Vi er åbne, smilende og gør vores arbejde med åbent sind.

Service og kontakt

Ec Service udfører kontorrengøring stort set hver dag. Og på trods af en travl hverdag, har vi altid plads til jer.

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.  Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Rene omgivelser er vigtige for os mennesker for at vi kan fungere optimalt. Vi ved at man arbejder bedst under rene og gode omgivelser. Vores motiv for kontorrengøring er; Lad os tage os af jeres rengøring – så I kun behøver at tænke på jeres reelle arbejde.

Kontorrengøring er ikke kun en nødvendighed for medarbejdernes trivsel, men også for jeres leverandør, samarbejdspartnere, kunder etc. Vi vil gerne være med til at give jeres gæster et bedre indtryk af jeres virksomhed ved at varetage rengøringen. Vores opfattelse er kontorrengøring er ikke blot ”gør rent og smut” men kontinuerlig vedligeholdelse, hvorfor vi løbende kontrollerer diverse kontor som værende vores egne.