Institutionsrengøring

Orden i tingene

Hospitaler, plejehjem, vuggestuer, børnehave, skoler, fritidshjem etc., er steder som forekommer hellige for os hos ec-service! Her færdes vore børn, ældre og forsvarsløse syge, hvorfor hygiejne i top må være et ultimativt ”must” – og hvor intet mindre end det perfekte præsenteret resultat er acceptabelt. For os hos ec-service, er rengøring på disse lokationer derfor udført med absolut kærlighed og omsorg, og alene udarbejdet med intens omhyggelighed og perfektionisme til stadig konkurrencedygtige priser!

Vores medarbejdere

Hos medarbejderne i ec-service er det en dissenteret holdning, at renlighed på institutioner er af højeste prioritet. Flere af bureauets ansatte har tidligere erfaring inden for sundhedssektoren og med denne i baghovedet, kendskab til vigtigheden af absolut renlighed og evt. omme punkter hos de respektive institutioner. Denne erfaring og til dels unikke videns-sammensætning sikre din institution den bedst mulige rengøring, hvilket gør, at du med god samvittighed kan rette opmærksomheden mod dit kompetencefelt, hvad enten dette er pasning af syge, børn, ældre eller andet vigtigt og fokuskrævende område.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.