Hovedrengøring

Vi klarer det hele

Samtlige ejendomme, kontorer, hjem mv. har fra tid til anden brug for en gennemgående hovedrengøring. Selvom den ugentligt fastsatte rengøring får lokalerne til at skinne, forefindes der nemlig ofte områder såsom faktiske overflader, hvor den renlige situation synes kritisk. Hertil er det nødvendigt, at gå mere grundigt til værks, hvilket kan forekomme problematisk, hvis man ikke har den fornødne kendskab og kompetence herom.

Få hjælp af en fagmand

Hos EC-Service sørger vi for, at dit hjem, kontor eller lignende lokale er i topform. Med erfaren og uddannet personale, har EC-Service dannet et rengøringsteam, hvis effektivitet og kvalitet giver sig klart til udtryk i deres omhyggelige arbejde. For hos EC-Service ved vi, at det kan være altafgørende for et velfungerende mandskab eller familie, at skjulte urenheder kan bevirke irriterende og forstyrrende. Det er dog ikke kun snavs i hjørnerne, hvis tilstedeværelse kan være et klart irritationsmoment i dagligdagen. Ved at benytte ukvalificerede rengøringsprodukter, kan indeklimaet som konsekvens heraf forringes og hjernens funktionsevne nedsættes. For at undgå dette, benytter EC-Service alene svanemærkede produkter, hvilket sikre, at brug af disse alene, ved bæredygtig produktion og minimal kemikaliebrug, forbedre den aktuelle indeklimasituation, samt hvis produktion har påvirket miljøet minimalt. Alle disse er forudsætninger, hvis interesse er i højsædet hos EC-Service når vi foretager den altafgørende hovedrengøring i dine lokaler, så du som kunde opnår det optimale resultat og din koncentration synes uforstyrret af et fordærvet indeklima.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.