Håndværkerrengøring

Rengøring efter håndværkere

Det er altid lækkert at få renoveret et område af ens hus, eller kontorfaciliteter. Men når håndværkerne har været på spil er arbejdet ikke altid helt færdigt endnu! Ec Service ApS udfører yderst tilfredsstillende rengøring efter håndværkere. Vi arbejder altid på højtryk og tilbyder håndværkerrengøring til en billig og overskuelig pris på hele Sjælland. Derudover udfører vi håndværkerrengøring på stort set alle former for nybyggeri. Det eneste vi kræver, er tid, sted og en detaljeret arbejdsbeskrivelse. Derefter læner i jer tilbage og overlader resten til os.

Tillid

For os handler håndværkerrengøring ikke kun om at efterlade stedet rent og pænt. Vi efterlader stedet til den aftalte tid og dato, og vi giver vores kunder tryghed og tiltro fra startdato. Vi er åbne, smilende og gør vores arbejde med åbent sind. Vi er ikke firkantede men super fleksible!

Vi er et team som er stolte af det håndværkerrengøring vi udfører. For hvert gennemført projekt bliver vi nemlig motiveret til vores næste projekt. Vi er organiseret, velerfaret og super grundige/skarpe.

Håndværkerrengøring med kvalitet

Det kræver ikke kun at være mandfolk for at gennemføre en professionel håndværkerrengøring. Det kræver skam også det rette udstyr, materiale samt en høj energiniveau. Derfor er vores mandskab fodret med masser af erfaring, energi samt uddannelse.

For at tilsikre håndværkerrengøringen går som planlagt får vi tilknyttet en inspektør på området således at kunden altid kan rette henvendelse i forbindelse med evt. ændringer eller andre yderligheder.

Service og kontakt

Ec Service udfører håndværkerrengøring stort set hverdag. På trods af en travl hverdag, har vi dog altid plads til jer i vores kalender.  Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.

Vi kender godt til det omfattende byggeriproces, hvor dygtige håndværkere bruger flere måneder på et byggeplads. De gør deres yderste bedste for at levere et godt kvalitetsbyggeri. Det er dog meget uheldigt for dem, hvis rengøringsfirmaet efterfølgende ikke leverer et ligeså godt service. Rengøring er en helhed for os, hvorfor vi gentagne gange nævner hvor vigtigt det er for hele ejendommen at se pænt ud. Det er ikke tilstrækkeligt med god rengøring, hvis vinduerne og trapperne (som nævnt tidligere) ikke følger med i samme service niveau. Vi gør os derfor ekstra umage med håndværkerrengøring, da vi har stor respekt for de dygtige håndværkere som sikkert  har gjort deres bedste i flere måneders arbejdsforløb, vil vi kun opgradere kvaliteten af bygningen ved at udføre rengøring.