Ejendomsservice

Hvad betyder ejendomsservice?

Ejendomsservice betyder i korte træk at vi hos ec-service sender en eller flere medarbejdere ud til jeres ejendomme, efter aftale, for at assistere jer med vedligeholdelse af denne. Her sørger vi for at skrald, skidt, snavs mm. bliver fjernet fra matriklen og evt. storskrald bliver afhentet. Derudover sørger vi for at ejendommen ser ren og præsentabel ud, samt udskifter evt. sprungne pærer, så alt er i topform, når vi igen forlader ejendommen.

Hvor lang tid dækker en typisk aftale over?

Ejendomsservice-aftaler indgås typisk på ugentlig el. månedlig-basis – Dog kan der også arrangeres ydelser bestående af enkelte besøg, hvis der skulle være behov herfor.

Hvor lang tid dækker en typisk aftale over?

Hos ec-service har vi mange års erfaring med ejendomsservice, og anser det som værende en af vores spidskompetencer. Ydermere er vi yderst rimelige og konkurrencedygtige i forhold til prisen. Vi har en stort medarbejderstab der med kort varsel, kan stå til disposition. Alle medarbejdere hos ec-service er dansktalende, har ren straffeattest, og uddannes løbende inden for vedligeholdelse og rengøring. De er dermed vel soignerede, servicemindede og yderst kompetente.

Hvad koster en vagtordning/servicevagt?

Prisen for bestilling af en vagtordning afhænger af flere forskellige parametre, såsom fx matrikelstørrelse, og må derfor fastsættes ud fra en konkret vurdering af den pågældende situation. Ring og få et tilbud.

Kom godt i gang

Ønsker du at lave en aftale med os, så ring på Tlf.: 32 20 32 18 eller skriv på info@ec-service.dk hvorefter vi i fællesskab kan sammensætte en aftale, som passer bedst til netop dit behov.